Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerwoensdag 27 oktober t/m vrijdag 26 november 2004    Evangelie van 2004-10-27
 titelKinderconcerttour met Elly & Rikkert
beschrijvingTussen 29 september en 26 november trekken Elly & Rikkert, Marcel & Lydia Zimmer, Lee Ann Vermeulen en the Kids Crew met een feestelijke kinderconcerttour door Nederland.

De Toontje Hoger concerttour wordt georganiseerd in het kader van de Christelijke Kinderboekenmaand 2004. De grootse, feestelijke kinderconcerten vinden o.a. plaats op woensdagmiddagen in Aalsmeer, Den Haag en Goes.

Toontje Hoger is het thema van de Christelijke Kinderboekenmaand 2004 en de naam van de nieuwe kinderboeken-cd in deze actie. De concerttour wordt georganiseerd in samenwerking met lokale boekhandels die er samen een groot feest van zullen maken.

De concerten vinden bijna allemaal plaats op woensdagmiddagen en staan geheel in het kader van het thema Toontje Hoger. Dit staat voor kwaliteitsverbetering, muzikaliteit en dit jaar ook voor hogere levenskwaliteit. In dit kader steunt de kinderboekenmaand oorlogsslachtoffers (kinderen) in Kosovo, waarvoor kinderen overal in Nederland sponsoracties opzetten.

Elly & Rikkert, Marcel & Lydia Zimmer, Leen Ann Vermeulen en the Kids Crew hebben ook in voorgaande jaren meegewerkt aan de zeer succesvolle serie kinder-cd’s van de kinderboekenmaand, waar jaarlijks tienduizenden kinderen plezier aan beleven. Concerten met deze ervaren muzikanten staan dan ook garant voor een inspirerende en feestelijke middag voor kinderen.

De concerten worden o.a. nog gehouden in:

Goes - 27 oktober - 15.30 uur.
Zaal: Chr. Ger. Kerk Goes, Bergweg 43a
Kaartverkoop: Pelgrim Boeken en Muziek (0113) 233542/(0297) 237171

Den Haag - 17 november - 14.00 uur
Zaal: Christengemeente (Adventkerk), Hengelolaan 225
Info en kaartverkoop:
Pelgrim Boeken en Muziek (070) 3800576 / (0297) 237171

info(0297) 237171, sverburg@wxs.nl
locatiekerken en zalen
plaatsGoes (Zeeland)
postcode44
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl