Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 30 maart 2013    Evangelie van 2013-03-30
(Paaszaterdag)
begintijd16:00 uur
 titelVilvaldi en Palmeri
beschrijving
Datum: Zaterdag 30 maart
Locatie: St. Willibrordkerk, Minrebroederstraat 21, Utrecht
Tijd: 16.00 uur
Entree: Vrij, collecte na afloop
Website: www.sintwillibrorduskerk.nl

Stille Zaterdag:
Kamerkoor Bekooring o.l.v. Claartje Cocken zingt Vilvaldi en Palmeri

Op zaterdag 30 maart, Stille Zaterdag, zal kamerkoor Bekooring onder leiding van Claartje Cocken een tweetal toepasselijke stukken ten gehore brengen in de Sint Willibrordkerk te Utrecht. Op het Programma staat Vivaldi’s Gloria in D, gevolgd door Martin Palmeri’s Gloria (uit de Misa Tango).

Claartje Kocken werd opgeleid aan het Utrechts Conservatorium. Vervolgens was ze gedurende vele jaren als muziekleerkracht verbonden aan de Stichtse Vrije School in Zeist.

Met leerlingen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar werkte ze met veel enthousiasme aan het de ‘echte’ koorstukken, zo werden onder haar leiding o.a. Requiem van Mozart, Missen van Schubert, Requiem van Fauré uitgevoerd. Na haar schoolperiode is ze opgeleid bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie), waar ze als vaste medewerker werkzaam is.

Daarnaast heeft ze een eigen praktijk voor coaching, begeleidt ze groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en verzorgt ze regelmatig workshops en trainingen in bedrijven. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: in 2006 werd Bekooring opgericht, een koor bestaande uit een aantal oud-leerlingen, aangevuld met andere, jonge muziekenthousiastelingen! Kernbegrippen in haar manier van werken met mensen & muziek zijn: enthousiasme, schoonheid en verbinding.

Bekooring is een jongerenkoor bestaande uit enthousiaste zangers die het klassieke genre omarmen.

Na succesvolle uitvoeringen van Navidad Nuestra van Ramirez, Requiem van Cherubini, Miserere van Gregorio Allegri en vorig jaar het Requiem van Faure, hebben zij de afgelopen tijd gewerkt aan het Gloria van Vivaldi en de Misa Tango van Palmeri, die deze dag ten uitvoering gebracht zullen worden.

info

www.sintwillibrorduskerk.nl

locatieWillibrordkerk, Minrebroederstraat 21
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl