Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 26 maart 2013    Evangelie van 2013-03-26
begintijd19:30 uur
 titelFilm - Wit (verstand)
beschrijving

Op dinsdag 26 maart kunt u om 19.30 uur de film Wit (‘verstand’) zien, een film in het genre ‘levensvragen’. De film gaat over een Engelse professor die kanker krijgt.

De vrouw reflecteert op haar eigen reacties op de ontwikkeling van de ziekte, op de behandelingen die ze ondergaat en op wat in haar leven belangrijk is. Ingeleid en nabesproken door Willem van der Tuin.

Verder zijn er de mensen om haar heen, hoe zij reageren. Zo gaat de film niet zozeer over de ziekte, niet over de onherroepelijke dood, maar over het leven dat daar aan voorafgaat en over de mensen die ermee omgaan.

Locatie: Pauluszaal. Petrus en Pauluskerk Vierwindenlaan 9, Tilburg
Entree: € 4

info

www.parochiedegoedeherder.nl

locatiePauluszaal. Petrus en Pauluskerk, Vierwindenlaan 9
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl