Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 29 maart 2013    Evangelie van 2013-03-29
(Goede Vrijdag)
begintijd21:30 uur
 titelTaizeviering OLV-Hemelvaartkerk
beschrijving

Op vrijdag 29 maart 2013, Goede Vrijdag, is er weer een bijzondere Taizéviering. Ook dit jaar met Goede Vrijdag zullen we weer samen zingen, bidden en stilzijn. Zoals gebruikelijk op Goede Vrijdag zal de viering opgebouwd zijn uit de mooie Taizéliederen afgewisseld met passages uit het lijdensverhaal.

De viering begint om 21.30 uur in de OLV-Hemelvaartkerk. De kerk is open vanaf 20:30u en er is dan de gelegenheid om in stilte de kerk te bezoeken en bijvoorbeeld een kaarsje aan te steken. De viering wordt ondersteund door Jongerenkoor YRDV uit Raamsdonksveer.

info

info@taizeraamsdonksveer.nl
www.taizeraamsdonksveer.nl

locatieOLV-Hemelvaartkerk, Grote Kerkstraat
plaatsRaamsdonksveer (Noord-Brabant)
postcode49
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl