Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Televisie en radio
tv
RKK Katholiek Nederland
(RKK)

RKK Katholiek Nederland

Website E-mail

De zendtijd van de Nederlandse Bisschoppenconferentie wordt verzorgd door RKK.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 12 maart 2013    Evangelie van 2013-03-12
begintijd16:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelStart conclaaf live bij RKK
beschrijving

De Rooms Katholieke omroep RKK last op dinsdagmiddag 12 maart een extra uitzending van Pausjournaal in over de start van het conclaaf. De uitzending wordt uitgezonden van 16.30 uur tot 17.00 uur op Nederland 2. Precies op die tijd gaan de kardinalen in processie naar de Sixtijnse kapel, onder het zingen van de hymne Veni creator spiritus. In de Sixtijnse kapel beginnen de stemmingen voor een nieuwe Paus.

In dit extra RKK Pausjournaal LIVE verslag van de start van het conclaaf. Leo Fijen presenteert deze uitzending vanuit Hilversum waar Antoine Bodar aanschuift voor de duiding. We schakelen met LIVE-beelden uit Rome.

RKK Pausjournaal, dinsdag 12 maart om 16.30 uur op Nederland 2.

info

www.rkk.nl

organisatieRKK Katholiek Nederland
locatieNederland 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl