Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdinsdag 4 juni 2013    Evangelie van 2013-06-04
begintijd10:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBezoek aan Tancrémont en Banneux
beschrijving

Op donderdag 4 juli 2013 wordt een bezoek georganiseerd aan Tancrémont. We wandelen van Banneux naar Tancrémont. Daar krijgt u uitleg over de kapel. Nadien keren we te voet terug naar het heiligdom te Banneux, waar in de namiddag nog activiteiten voorzien worden, oa een rondleiding in het heiligdom. Bij regenweer wordt een alternatief programma voorzien.

Mooie uitstap in familie- en vriendenkring, met collega’s, met bestuur en leden van uw vereniging, parochie, ...

Deelname mogelijk vanuit Vlaanderen en Nederland. Inschrijven mogelijk voor individuele deelnemers en groepen. Max. 20 personen per groep.

Banneux te bereiken met eigen vervoer.

Uiterste inschrijvingsdatum: 5 juni 2013.
Prijs per persoon: 40 euro

info

Angelina Van de Moortele
info@geroepen.be
www.bloggen.be/geroepen

locatieKapel Trancrémont
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl