Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 28 april 2013    Evangelie van 2013-04-28
begintijd10:30 uur
eindtijd13:30 uur
 titelFundraising event Mariakerk Hoogvliet
beschrijving

Voor jongeren uit de Mariakerk in Hoogvliet (bisdom Rotterdam) die dit jaar naar de WJD gaan, wordt er een speciale WJD Loterij georganiseerd. Lootjes zijn te koop voor €10 per stuk. Het tweede lot is voor de halve prijs. De hoofdprijs is een Nintendo Wii U OF een D-reizen reischeque ter waarde van €350. De winnaar van de loterij kiest dus 1 van die opties als prijs. Naast de hoofdprijs zijn er ook een aantal troostprijzen te winnen.

Na de mis op zondag 28 april 2013 is er van 10.30 tot 13.30 uur in de koffiezaal van de Mariakerk een WJD Fundraising evenement, waarbij de winnaar van de WJD Loterij bekend wordt gemaakt. Tijdens dit evenement kunt u eventueel nog meer doneren door spullen te kopen die dan worden aangeboden en door mee te doen met bingo.

Voor meer informatie of om lootjes te kopen kunt u terecht bij de leiders van de jongerengroep Youth Faith Exploration.

info

youthfaithexploration@live.nl

locatieKoffiezaal van de Mariakerk, Parelvissersstraat 131
plaatsHoogvliet (Zuid-Holland)
postcode31
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl