Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 8 april 2013    Evangelie van 2013-04-08
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelInstructie-avond Vuurdoop 2.0 Dordrecht
beschrijving

Vier avonden voor begeleiders van vormelingen.

Op 18 mei 2013, de zaterdag voor Pinksteren, wordt in de kathedrale kerk van het bisdom Rotterdam De Vuurdoop gehouden. Voor ouders en begeleiders van vormelingen zijn er Instructie-avonden in de aanloop naar de Vuurdoop.

In april vinden in elk vicariaat in het bisdom Rotterdam twee bijeenkomsten plaats. Daar wordt informatie gegeven over De Vuurdoop 2.0 en er is gelovige bezinning voor ouders/begeleiders ten behoeve van de geloofscommunicatie met jongeren. Het is daarom de bedoeling dat alle ouders/begeleiders die naar De Vuurdoop komen op deze bijeenkomst aanwezig zijn. Voor een goed verloop van de dag is het nodig dat per vijf deelnemers één begeleider meekomt.

Data

  • 8 april Jozefzaal, Doortocht 11 te Bodegraven.
  • 8 april Pastorie, Burg. de Raedtsingel 45 te Dordrecht.
  • 9 april Maasgaarde, Herenweg 9d te Noordwijkerhout.
  • 10 april Don Boscohuis, Kappeijne van de Copelloweg 4 te Delft.

Alle avonden zijn van 20.00 tot 21.30uur.

De Vuurdoop is een dag voor vormelingen van 12-14 jaar uit de verschillende parochies van het bisdom Rotterdam. De Vuurdoop is voor hen die net gevormd zijn (vanaf september 2012) of in 2013 gevormd worden. De Vuurdoop wordt georganiseerd om elkaar, de bisschop van Rotterdam en de grotere kerk, te ontmoeten en er een onvergetelijke dag van te maken. De Vuurdoop wordt sinds 1997 georganiseerd, in 2013 in een vernieuwde vorm.

De organisatie van De Vuurdoop is in handen van de Pastorale Dienstverlening met medewerking van een flink aantal vrijwilligers.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatiePastorie, Burg. de Raadtsingel 45
plaatsDordrecht (Zuid-Holland)
postcode33
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl