Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 22 t/m zondag 27 september 2015    Evangelie van 2015-09-22
 titelVIII Wereldgezinsdagen
beschrijving

De achtste Wereldgezinsdagen vinden van 22 tot 27 september 2015 plaats in het Amerikaanse Philadelphia. Dat heeft de aartsbisschop van Philadelphia, Charles Chaput, bekendgemaakt. Het is de eerste keer dat het grote evenement plaatsvindt in een Noord-Amerikaanse stad.

Tijdens de Wereldgezinsdagen komen katholieke gezinnen samen om zich te bezinnen op een gelovig leven. De vorige editie van de Wereldgezinsdagen was in 2012 in Milaan.

info

www.vatican.va
www.worldmeeting2015.org

locatie
plaatsPhiladelphia (Verenigde Staten)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl