Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 2 maart 2013    Evangelie van 2013-03-02
begintijd13:30 uur
eindtijd15:45 uur
 titelOpen dag koorschool St. Bavo
beschrijving

De Koorschool St. Bavo houdt op zaterdagmiddag 2 maart 2013 van 13.30 tot 15.45 uur een open dag voor geïnteresseerden.

Koorschool St. Bavo
De Koorschool is een bijzondere basisschool voor jongens en meisjes vanaf groep 5. Naast de normale schoolvakken wordt er dagelijks veel aandacht besteed aan de zang- en muziekopleiding van de leerlingen, in de vorm van stemvorming, solfège, algemene muziekleer en repertoirestudie. Daarnaast bespeelt elke leerling een muziekinstrument. Belangrijk onderdeel van de schoolcultuur is het zingen in de Kathedrale Koren, waarmee de leerlingen concerten geven in binnen- en buitenland, deelnemen aan radio- en televisieopnames en cd’s opnemen.

De Koorschool is een kleine school met ongeveer 65 leerlingen, verdeeld over drie groepen: 5/6, 6/7 en 8. Aan het eind van hun Koorschooltijd kunnen de leerlingen naar die vorm van voortgezet onderwijs, waarvoor zij qua aanleg, interesse en schoolvorderingen geschikt zijn.

U bent van harte welkom op onze Open Dag!

Zaterdag 2 maart van 13.30 tot 15.45 uur

13.30 - 15.00 uur
Informatie over het onderwijs en hoe de muzikale opleiding van de kinderen eruit ziet. Rondleiding door het schoolgebouw door leerlingen van groep 8.

15.00 uur
Naar de kathedraal aan de overkant.

15.20 - 15.45 uur
Klein concert waarin de huidige Koorschoolleerlingen laten horen hoe hun muziek klinkt op de plek waar ze regelmatig optreden.

info

(023) 53 110 54
www.koorschoolhaarlem.nl

locatieWestergracht 61
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl