Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 7 april 2013    Evangelie van 2013-04-07
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen)
begintijd09:30 uur
 titelZwitsers koor zingt in Ammerzoden
beschrijving

Op zondag 7 april aanstaande wordt de zang tijdens de Woord- en Communieviering van 09.30 uur in de Willibrorduskerk te Ammerzoden verzorgd door Chorgemeinschaft Unterseen uit het plaatsje Unterseen, dat ligt in de buurt van Interlaken in Zwitserland.

Dit koor maakt in die periode een trip door Nederland en wil dan graag, zoals het een echt koor betaamt, ook een keer zingen.

Dank zij de medewerking van ons Dames- en Herenkoor kan hun wens in vervulling gaan.

Zoals in Zwitserland (en trouwens ook bijvoorbeeld in Duitsland) veelal gebruikelijk is zal het koor, waarvan ongeveer 25 leden de reis naar ‘Holland’ meemaken, de liederen voornamelijk a-capella uitvoeren.

Chorgemeinschaft Unterseen is geen specifiek kerkkoor, maar men verzorgt wel regelmatig kerkdiensten; de entourage is hen dus niet vreemd.

Hoewel de Goede Week en Pasen dan net voorbij zijn nodigen wij alle parochianen van harte uit deze bijzondere viering van Beloken Pasen bij te wonen.

info

www.katholiekbommelerwaard.nl

locatieWillibrorduskerk, Meester La Grostraat 1
plaatsAmmerzoden (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl