Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 21 t/m maandag 30 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-21
 titelGildefeesten Soest 2004
beschrijvingHet Groot Gaesbeeker Gilde of Sint Aechten Schutttersgilde van Soest organiseert in de periode van zaterdag 21 augustus tot en met maandag 30 augustus de Gildefeesten Soest 2004.

Het programma biedt een keur aan activiteiten voor jong en oud, voor elk wat wils. Zoals gebruikelijk zijn er ook enkele meditatieve momenten in het programma opgenomen in de vorm van drie vieringen met gilde-eer rondom het algemene thema 'een mens te zijn op aarde'.

In de feestperiode zullen er op en om het feestterrein 'de Blaak' aan de Ferdinand Huycklaan te Soest allerlei activiteiten worden gehouden op cultureel, sportief, muzikaal en folkloristisch gebied. Dit alles gebeurt rondom het koningschieten van de gildebroeders van het Groot Gaesbeeker Gilde. Zoals gebruikelijk wordt er op de laatste zondag van augustus door middel van het schieten op de houten vogel (papegaai) bepaald wie de opvolger van koning John van Kempen wordt.

Dit jaar staan de gildefeesten in het teken van 'Soest 975 jaar' wat de mogelijkheid tot extra activiteiten biedt, zoals een Oldtimer Tractordag, een kinderprogramma, een Folkloristisch Dansfestival en Musical Highlights, en een avondvullend programma met musicalhoogtepunten.

Het zeer uitgebreide programma vindt u op www.gildesoest.nl en www.gildefeesten.nl

infowww.gildesoest.nl
www.gildefeesten.nl
locatieDiverse locaties
plaatsSoest (Utrecht)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl