Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 21 april 2013    Evangelie van 2013-04-21
begintijd14:00 uur
 titelEuropese Mars voor het Leven en de Familie
beschrijving

Op 21 april 2013, 14u: niet te missen evenement in Brussel

Op die dag zal u luidop zeggen wat u al lang stil denkt. Op een moment dat het huwelijk en het ongeboren leven in heel Europa meer en meer in vraag worden gesteld, zullen wij samen betogen om een duidelijk signaal te geven aan onze regeringsleiders: wij willen een ander Europa! Een Europa dat fier is op zijn christelijke wortels ! Een Europa gehecht aan de niet-onderhandelbare principes die het huwelijk zijn tussen een man en een vrouw en respect voor elk leven, vanaf de conceptie tot aan de natuurlijke dood.

Aan de basis van dit initiatief: een collectief van jonge burgers vastberaden om de toekomst niet meer in handen te laten van anderen. Vastberaden jongeren om hun ideaal aan allen voor te stellen: een Europa dat zich terug naar God keert en terug aanknoopt met zijn glorijrijke verleden!

Gesteund door actoren van de burgelijke maatschappij van de hele Europese Unie en door een sterk netwerk van verenigingen, willen wij tonen dat er een ander Europa bestaat dan dat van de lobbys en de massa media : het Europa van de burgers, het Europa van de volkeren!

De Europese Mars voor het Leven en het Gezin wordt voorgesteld door een collectief die voornamelijk uit studenten is samengesteld. Wij hebben uw hulp dus meer dan nodig!

Jullie kunnen ons ook helpen door een bus te organiseren vanuit jullie stad, door te carpoolen, door flyers te verdelen, door de link te verspreiden via facebook, twitter of uw blog! Alle voorstellen en suggesties zijn welkom hier.

Dank u! Het is samen dat we van de Europese Mars een succes zullen maken!

info

www.europeforlife.org

locatieKoningsplein
plaatsBrussel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl