Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 21 april 2013    Evangelie van 2013-04-21
begintijd11:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelJongerendag Christus gaat Zuid
beschrijving

Vorig jaar 29 april 2012 organiseerden wij, het jongerenplatform Youth light of the World, onze aller eerste editie van de jongerendag Christus gaat Zuid. Dit was een groot succes!!!

Voor 2013 organiseren wij weer een jongerendag en hebben wij MOVE als thema gekozen. Wij nodigen jullie allemaal uit om op zondag 21 april 2013 bij de jongerendag aanwezig te zijn voor de grootste uitdaging van het jaar!!!

God Daagt ons uit om niet alleen te leven met Hem, maar BEWEEG, MOVE!!!!

Dus ik zou zeggen.... MOVE jezelf en je vrienden naar de Zuid-side van Rotterdam en je zult genieten en proeven van de workshops, gezelligheid en natuurlijk muziek van de bekende lofprijsband Jacob’s Ladder ( www.bandjacobsladder.nl ) die de dag nog extra zal laten spetteren!

  • 11:00 Inloop
  • 12:00 workshops
  • 16:00 Eucharistie viering
  • 17:00 Afsluiting

info

facebook.com/ylwzuid
youthlightoftheworld@live.nl

locatieSint Bavokerk, Slinge 775
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl