Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Platform 30 plus
(Platform30plus)

Platform 30 plus

Website E-mail

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 16 maart 2013    Evangelie van 2013-03-16
begintijd20:00 uur
eindtijd00:15 uur
 titelStille Omgang 30+ programma
beschrijving

16 maart organiseert Platform 30 plus als voorbereiding op de Stille Omgang een 30-plus jongerenprogramma. Ben je tussen 30-49 jr, kom dan ook. Het belooft een boeiende avond te worden met een lezing van Rector drs. G. Bruggink, rector van grootseminarie van Bisdom Haarlem-Amsterdam De Tiltenberg. Verder is het een avond vol gezelligheid, de H. Mis en natuurlijk de Stille Omgang zelf.

Je bent welkom vanaf 19.30 in Ontmoetingscentrum De Oude Gracht, Keizersgracht 218b, Amsterdam. Rond 22.00 begint de Mis in de O.L.V. Kerk, naast het ontmoetingscentrum. Hierna lopen we samen de unieke Stille Omgang door de levendige Amsterdamse binnenstad, samen biddend met vele andere pelgrims.

Rond 00.15 u zijn we weer bij het beginpunt en is er nog tijd om met OV naar huis te keren, of kun je nog met ons afsluiten met warme chocolademelk in het Houten Huys aan de Begijnhof. Het geheel eindigt dan om 1.00u. Hopelijk tot de 16e!

info

aanmelding-30-plussers@stille-omgang.nl
www.stille-omgang.nl .

home.hccnet.nl/f.sluis/platform30plus

organisatiePlatform 30 plus
locatieOntmoetingscentrum De Oude Gracht, Keizersgracht 218 B
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl