Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdonderdag 14 maart 2013    Evangelie van 2013-03-14
(Pi-dag)
begintijd18:00 uur
eindtijd20:30 uur
 titelInfo-avond TaizĂ©-reis voor jongeren
beschrijving

Taizé is een klein dorpje in Frankrijk waar jaarlijks honderdduizenden jongeren uit heel de wereld naar toe gaan om een week mee te leven met de broedergemeenschap. Gelovig, ongelovig, protestant of katholiek, alle jongeren met een open mind voor religie zijn welkom. Op zondag 28 april 2013 vertrekken we vanuit het Dominicanenklooster Zwolle met een groep jongeren naar Taizé t/m zondag 5 mei. Een week vol meditatie, muziek en nieuwe mensen!

Wil je mee? Ben je tussen de 15 en 26 jaar? Geef je dan op voor de info-avond op donderdag 14 maart 2013 in jongerencentrum ’t Wasdom (onderdeel Dominicanenklooster) aan de Assendorperdijk 8 in Zwolle.

Info-avond
Donderdag 14 maart 2013 van 18:00 - 20:30 uur (inclusief maaltijd)
Kosten reis: € 100 inclusief vervoer en verblijf

info

Nienke
nienkepruiksma@kloosterzwolle.nl
www.kloosterzwolle.nl/twasdom/activiteiten

locatieJongerencentrum t Wasdom (onderdeel Dominicanenklooster), Assendorperdijk 8
plaatsZwolle (Overijssel)
postcode80
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl