Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Jong Katholiek

Jong Katholiek

Website E-mail

Postbus 13049
3507 LA  Utrecht

(030) - 232 69 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 25 t/m zondag 28 juli 2013    Evangelie van 2013-07-25
(Sint Jacob)
 titelWJD @ Home
beschrijving

Deze zomer vinden weer de Wereldjongerendagen plaats, het grootste jongerenevenement ter wereld. Het gebeurt allemaal in Rio de Janeiro, aan de andere kant van de wereld! Is dat je toch iets te ver weg? Wilde je wel graag gaan, maar kon je geen vrij krijgen? Dan is WJD@home iets voor jou! Beleef vier dagen WJD in Nederland tijdens het landelijke thuisblijversprogramma.

Voor alle jongeren van 16 t/m 30 jaar, die om verschillende redenen niet mee kunnen naar Rio, organiseert Jong Katholiek deze zomer het perfecte alternatief: WJD @ home! De naam zegt het al, dat zijn de Wereldjongendagen, maar dan in eigen land. In de stad Delft maak je alle belangrijke momenten van het slotweekend van de WJD mee, maar er staat nog meer op het programma!

Wat mag je verwachten?
WJD @ home houden we natuurlijk in Braziliaanse sferen. We beleven een eigen WJD @ home kruisweg en worden samen stil tijdens de avondwake. Er is ruimte genoeg om vragen te stellen aan de bisschop, om andere jongeren te ontmoeten en om de bijzondere stad Delft te ontdekken. Op verschillende momenten vieren we samen, met als hoogtepunt het live bekijken van de slotmis met de paus op een groot scherm.

WJD @ home vindt plaats van donderdagavond 25 t/m zondag 28 juli 2013 op het Stanislascollege, Westplantsoen 71, Delft. Lees alle informatie in de flyer.

Wil je erbij zijn? Meld je voor 1 juli 2013 door een mail te sturen aan Fredi. Van haar krijg je dan z.s.m. een inschrijfformulier toegestuurd. Bij Fredi kun je ook terecht met al je vragen over WJD @ home.

Vrijwilligers
Wil je graag je handen uit de mouwen steken tijdens het weekend? Ben je goed in het begeleiden van een deelgroepje? Wij zijn ook op zoek naar vrijwilligers (18+)! Lijkt je dit wat? Meld je dan aan bij Fredi.

Dus... kun je helaas niet mee naar Rio in juli? Schrijf je dan nu in voor WJD @ home en beleef de Wereldjongerendagen mee vanuit Nederland!

info

fredi@jongkatholiek.nl
www.jongkatholiek.nl

organisatieJong Katholiek
locatieStanislascollege, Westplantsoen 71
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl