Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 24 augustus 2013    Evangelie van 2013-08-24
(Naturalisatiedag / Heilige Bartholomeus)
begintijd08:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titel143e Twentse Processie Kevelaer
beschrijving

Op zaterdag 24 augustus 2013 trekt voor de 143e keer de Twentse Processie naar Kevelaer. Evenals vorig jaar hopen wij dat velen weer met ons mee zullen gaan om daar, in dat eenvoudige bedevaartplaatsje, zijn of haar eigen intentie te brengen naar Maria. Samen op weg naar die ene plek, naar dat kleine kapelletje, naar Maria, consolatrix Afflictorum, de troosteres van de Bedroefden, zoals zij in Kevelaer wordt aangeroepen.

Een dag die wij biddend, vierend doorbrengen, maar ook de gezelligheid mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. We komen samen op een plek waar duizenden mensen komen en gaan, waar dank wordt gebracht, waar troost en bemoediging wordt gezocht en gevonden. Daar mogen wij in blijdschap ons geloof vieren, stil worden, vertoeven bij de Moeder van de Heer. In Kevelaer staat Maria centraal.

En wat is er mooier om zo op die 24e augustus samen, jong en oud, ons geloof te vieren in dit Mariaoord Kevelaer.

Wij vertrekken vanuit verschillende plaatsen ( Hengelo - Hengelo Noord - Borne - Hertme - Saasveld - Deurningen - Delden - Goor ) ’s morgens tussen 7 en 8 uur per Touringcar en zijn s’ avonds rond 22.00 uur weer terug.

Reiskosten: € 27,50 per persoon.

info

Hans Smits
(074) 24 30 196
kosterhanssmits@hotmail.com
www.twentseprocessiekevelaer.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl