Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 22 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-22
 titelLunchconcert Bijbels Museum
beschrijvingNet als vorig jaar organiseert het Bijbels Museum te Amsterdam een serie lunchconcerten op de zondag die in de museumtuin plaatsvinden.

De concerten vinden plaats op 25 juli, 8 en 22 augustus, 5 en 19 september en op 3 oktober.

22 augustus - Palissander, Peter Wilms (marimba) en Peter Bansbergen (marimba).
Zij voeren werken uit van o.a. Ravel en Gershwin die speciaal bewerkt zijn voor marimba. Dit geeft een bijzonder geluid. Beide musici spelen in diverse orkesten en hebben grote voorliefde voor de marimba en haar Midden-Amerikaanse geluid. Sinds 2002 vormen zij het duo Palissander. Dit is een houtsoort waarvan de toetsen van de marimba zijn gemaakt. Met zijn warme, rijke klank en zijn unieke muzikale mogelijkheden weet de marimba telkens weer de hartstocht te wekken van dit duo. Een hartstocht die zij graag willen overbrengen op hun toehoorders.

Op de dagen van de concerten zijn er diverse zoete en hartige hapjes te koop. Bij slecht weer vinden de concerten plaats in de Jacob de Witzaal van het Museum.

Omdat dit concert wordt georganiseerd i.s.m. het Grachtenconcert, geldt een afwijkende aanvangstijd, namelijk: 12.30 en15.00 uur.
Entreeprijs, inclusief bezoek museum, € 10.
Bent u van plan meerdere concerten te bezoeken, vraag dan naar onze ConcertStrippenkaart die u bij elk volgend concertbezoek een hoger kortingspercentage oplevert.

Kaartverkoop bij de receptie van het Bijbels Museum of telefonisch reserveren (020) 6242436 en bij het Amsterdams Uitburo 0900-0191 (0,40pm), www.uitburo.nl of Ticketshop (hoek Leidseplein/Marnixstraat).

info(020) 6242436
www.bijbelsmuseum.nl
locatieBijbels Museum, Herengracht 366 - 368
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl