Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 28 t/m woensdag 31 juli 2013    Evangelie van 2013-07-28
begintijd08:30 uur
eindtijd21:00 uur
 titelFietsbedevaart voor jongeren naar Kevelaer
beschrijving

Ben jij die jongere die niet vies is van een uitdaging! Dan is de fietsbedevaart naar Kevelaer echt iets voor jou. Op de fiets met jongeren van jouw leeftijd, samen ontdekken wat een mooie tocht vol lol en een kleine verdieping jouw naar Kevelaer brengt.

De fietsbedevaart duurt 4 dagen en zal € 175 kosten. De komende maanden kunnen jullie over deze bedevaart meer informatie verwachten op deze facebookpagina. Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je deze stellen via het onderstaande e-mailadres. Inschrijven kan tot donderdag 13 juli 2013.

info

olvvankevelaer@hooglanderveen.net

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl