Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Televisie en radio
tv
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 23 februari 2013    Evangelie van 2013-02-23
begintijd18:00 uur
 titelKinderen biden voor kinderen op RKK
beschrijving

RKK Katholiek Nederland TV: Kinderen bidden rozenkrans in de Lambertuskerk
Zaterdag 23 februari om 18.00 uur op Nederland 2!

In deze uitzending: een reportage over een nieuw fenomeen in de geloofsoverdracht. Het gaat om het project ‘Kinderen bidden voor Kinderen’. In diverse parochies is dit concept al ingeburgerd. RKK Katholiek Nederland TV mocht bij een dergelijke les voor kinderen zijn die binnenkort hun Eerste Communie doen.

Het gaat om de Lambertuskerk in Rotterdam. Met een zelfgeregen rozenkrans in de aanslag worden ze aangespoord te bidden voor gepeste kinderen, naar aanleiding van het in de les vertelde verhaal over Zacheus. Het initiatief kreeg twee weken geleden ruim aandacht op de Landelijke Parochiedag die omroep RKK jaarlijks in Hilversum organiseert.

info

www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.rkk.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland 2
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl