Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Politiek
politiek
wanneervrijdag 8 maart 2013    Evangelie van 2013-03-08
begintijd20:00 uur
 titelConservatief Café met Mona Keijzer
beschrijving

Komen opvoeding en verzorging op het bordje van de staat, de markt of doen we zoveel mogelijk in eigen beheer? Waar liggen de grenzen van markt en overheid en  waar liggen anno 2013 de kansen voor verantwoordelijke burgers? Hoe kunnen verenigingen, kerken en andere netwerken bijdragen aan een krachtiger burgermaatschappij? Mona Keijzer geeft tijdens het  Conservatief Café van vrijdagavond 8 maart in Gouda haar visie op deze thematiek.

Mona Keijzer
Mona Keijzer dient als juriste en bestuurskundige al geruime tijd in het publieke bestuur. Keijzer begon haar politieke carrière in de gemeenteraad van Waterland eerst als raadslid en daarna als wethouder.Naast haar politieke werkzaamheden was zij actief als advocaat en mediator. Bij de Tweede Kamerverkiezingen van september vorig jaar werd Keijzer met 127.000 voorkeursstemmen gekozen tot lid van de Tweede Kamer voor het CDA.  Tot haar verkiezing in de Tweede Kamer was zij wethouder te Purmerend.

info

www.conservatiefcafe.nl

locatieSociëteit De Réunie, Oosthaven 17
plaatsGouda (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl