Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 3 maart 2013    Evangelie van 2013-03-03
begintijd10:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelHuwelijkszondagviering
beschrijving

Onder het motto ‘Ja ik wil... nog altijd’ zijn in het kader van de internationale Marriage Week mede op uitnodiging van het bisdommelijk Centrum voor Huwelijk en Gezin alle kerkelijk gehuwde echtparen van alle leeftijden welkom op Huwelijkszondag, op 17 februari in Echt of op 3 maart in Sittard. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Echt
De dag vindt plaats in en om de H. Landricuskerk. Om 10.00 uur wordt begonnen met een feestelijke eucharistieviering onder leiding van hulpbisschop Everard de Jong die ook ’s middags een inleiding verzorgt. Een romantische lunch en een middagprogramma voor de echtparen en voor de kinderen is eveneens inbegrepen. Tijdens een gezinsviering om 15.15 uur worden de huwelijksbeloften van de aanwezigen hernieuwd en om 16.15 uur eindigt de middag met een drankje, een hapje en presentatie door de kinderen.

Sittard
De dag vindt plaats in bezinningshuis Regina Carmeli. Om 10.00 uur wordt begonnen met een feestelijke eucharistieviering onder leiding van emeritus-bisschop Jo Gijsen die ook later in de ochtend de inleiding verzorgt. Een sfeervolle lunch en middagprogramma voor de echtparen en voor de kinderen is eveneens inbegrepen. Tijdens een gezinsviering om 15.30 uur worden de huwelijksbeloften van de aanwezigen hernieuwd en om 16.30 uur eindigt de middag met een drankje, een hapje en presentatie door de kinderen.

Deelnamekosten: € 20,- per echtpaar
(€ 25,- wanneer ook kinderen deelnemen, ongeacht het aantal)

info

(0475) 386892
m.rademaker@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl/huwelijk_gezin

organisatieBisdom Roermond
locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl