Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 april 2013    Evangelie van 2013-04-12
begintijd17:00 uur
eindtijd14:30 uur
 titelGezinsweekend Bisdom Roermond
beschrijving

Het bisdommelijk Centrum voor Huwelijk en Gezin nodigt alle gezinnen uit voor het 6e Gezinsweekend dat wederom in kloosterdorp Steyl wordt gehouden. Het weekeinde vindt plaats van vrijdagnamiddag 12 april tot zondagmiddag 14 april. In het internationale Jaar van het Geloof verdiepen de deelnemers zich in vragen rond het thema Geloof in het gezin.

Wat is het geloof? Een gevoel, een antwoord, een kwestie van willen? Hoe kom ik tot geloof en hoe kan ik het geloof bewaren? Geloven kun je toch ook zonder de Kerk, of misschien tóch niet? Hoe geef je het geloof door in gezin en parochie.? Allemaal vragen die aan de orde komen tijdens het weekeinde.

Voor de kinderen zijn er, onder deskundige leiding, aparte programmas in verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast zijn er gezamenlijke eucharistievieringen, maaltijden en momenten voor het hele gezin en de echtparen onderling.

Deelname kost rond de € 180 per gezin, hetgeen een bijdrage is in de werkelijke kosten.

info

(0475) 38 68 92
m.rademaker@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl/huwelijk_gezin

organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsSteyl (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl