Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 12 maart 2013    Evangelie van 2013-03-12
begintijd20:00 uur
 titelGeloofsbezinning Jezusboeken vd paus
beschrijving

Op dinsdag avond 26 februari en op dinsdagavond 12 maart biedt de parochie Moergestel in haar parochiecentrum twee avonden van geloofsbezinning aan (aanvang 20.00 uur).  Uitgangspunt zijn reflecties naar aanleiding van de trilogie van Joseph Ratzinger (paus Benedictus XVI) , getiteld Jezus van Nazareth.

Inleider daarbij is Vicaris-generaal Ron van den Hout (doctor in de theologie), die met name uit zal gaan van het tweede deel van de trilogie: Van de intocht in Jeruzalem tot en met de Verrijzenis. Iedereen is van harte welkom: maar wel graag inschrijven, zeker voor de eerste avond, via email.

info

(013) 513 27 74
secretariaat@parochiemoergestel.nl
www.parochiemoergestel.nl

locatieParochiecentrum
plaatsMoergestel (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl