Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerdonderdag 21 maart 2013    Evangelie van 2013-03-21
begintijd20:00 uur
 titelViering Levensadem - Geborgen in Eeuwigheid
beschrijving

Levensadem vzw nodigt al wie een kindje verloor tijdens de zwangerschap uit voor een Eucharistieviering op donderdag 21 maart 2013 om 20 uur in de Sint-Martinuskerk te 1570 Tollembeek, bij pastoor Andy Penne. Hoofdcelebrant is Mgr. André-Joseph Léonard, aartsbisschop van Mechelen-Brussel.

Werd je zelf of iemand die je kent geconfronteerd met het verlies van een kindje vóór de geboorte of wil je aansluiten bij ons gebed: je bent welkom!

Je aanwezigheid is een teken van geloof dat geen enkel leven verloren gaat en dat mensen steeds nieuwe kansen krijgen, een teken van solidariteit ook met wie een kindje verloor nog voor het kon geboren worden.

info

03 / 449 4826
info@levensadem.be
www.levensadem.be

locatieSint-Martinuskerk
plaatsTollembeek (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl