Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 3 mei 2013    Evangelie van 2013-05-03
begintijd11:00 uur
eindtijd17:30 uur
 titelIDent!ty de Peel voetbaltoernooi 2013
beschrijving

Sinds 2010 organiseert IDent!ty de Peel jaarlijks een voetbaltoernooi voor alle jongeren tussen de 8 en 16 jaar die betrokken zijn bij de kerk. Deze sportieve dag vindt plaats op de voetbalaccommodatie van SV Geijsteren. Daar strijden verschillende teams tegen elkaar voor de grote wisselbeker.

Het eerste jaar (2010) werd deze gewonnen door Team ’t Veule en de laatste twee jaren (2011 en 2012) door de Lambertusboys. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op vrijdag 3 mei (dat valt in de meivakantie).

Bij de Rosmolen
Deelnemers en fans zijn welkom vanaf 11.00 op het sportpark bij de Rosmolen (kleedkamers zijn aanwezig). Voorafgaand aan de wedstrijden zal het toernooi worden ingezegend. Rond 17:30 zullen vervolgens de prijzen worden uitgereikt. De tweede en de derde plaats verdienen een prijs. Daarnaast krijgt de nummer 1, naast een prijs die ze mogen houden, ook een wisselbeker. Deze mogen zij houden tot het volgende toernooi, waarbij ze hem mogen komen verdedigen.

Teams
Ieder team bestaat uit minimaal 5 spelers in de leeftijd van 8 tot 16 jaar (vier veldspelers en een vaste keeper). Keepers mogen per wedstrijd wel gewisseld worden, maar tijdens de wedstrijd niet. Er mogen ook wisselspelers gebruikt worden, maar het is misschien leuker om dan met meerdere teams deel te nemen.

Bijdrage in de kosten
Per deelnemer betaalt de teamleider € 5
Hiervoor krijg hij voor elk teamlid een gezellige dag, inclusief een lunch en vier consumptiebonnen. Extra consumptiebonnen zijn voor alle bezoekers beschikbaar en kunnen individueel gekocht worden, maar het is voordeliger dit als groep te doen.

Aanmelden
Aanmelden doe je het snelste online via www.identitydepeel.nl
Voor vragen kun je altijd mailen naar voetbal@identitydepeel.nl

info

Rob Bisschops & Martijn Houwen
voetbal@identitydepeel.nl
www.identitydepeel.nl

locatieSV Geijsteren bij de Rosmolen
plaatsGeijsteren (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl