Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 8 t/m vrijdag 12 juli 2013    Evangelie van 2013-07-08
 titelKamp - on-Geloof-lijk - Jezus in je hart (J)
beschrijving

Hoe sterk ben jij? Kun je nog sterker worden? Natuurlijk! Wij geloven dat je heel sterk bent maar Jezus kan je nog sterker maken.

Hoe dan? Door je extra kracht te geven. Jezus is namelijk een heel grote vriend. Hij houdt van iedereen. Hij is ook steeds bij je. Overal waar je bent.

Heb je zin een super leuke en stoere week? Ja! Kom dan naar het leukste en stoerste jongenskamp ooit! We gaan heel veel leuke dingen doen. Zoals sport en spel, de H. Mis vieren, over Jezus en ons geloof leren, zwemmen, spelen in het bos! En nog veel meer! Het wordt een super leuk, gezellig en stoer kamp!

Vraag gerust al je vriendjes mee, dan wordt het nog leuker en gezelliger. Zorg dat je erbij bent, want het wordt een kamp om nooit te vergeten. Meld je nu aan voor de week van je leven.

Wie?
Voor jongens van 7 t/m 12 jaar

Waar?
Kampeerboerderij Bekerhof te Hunsel

Wanneer?
1 t/m 5 juli 2013

Kosten?
80 euro

Aanmelden?
Uiterlijk vóór 17 juni 2013

info

m.rademaker@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatieKampeerboerderij Bekerhof, Beekstraat 9
plaatsHunsel (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl