Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 1 t/m vrijdag 5 juli 2013    Evangelie van 2013-07-01
 titelUnbelievable - Keep in touch with Jesus!!!
beschrijving

Contacten onderhouden met vrienden en vriendinnen is belangrijk. Tegenwoordig kun je dit gemakkelijk doen via hyves, facebook of de mobiele telefoon. Het kost weinig moeite. Contact betekent letterlijk: een verbinding. Maar hoe zit het met ons contact met Jezus? Neem jij nog de tijd om met Hem te communiceren? Welke rol speelt het geloof in jouw leven?

Waarom is het belangrijk om contact te houden met Hem? Omdat Jezus de allergrootste vriend is, die je je maar denken kunt. Hij is altijd bij jou. Maar Jezus kan alleen met jou communiceren als je openstaat voor Hem. En als jij Hem ook tijd en aandacht geeft. Maar hoe doe je dat dan?

Je kunt op allerlei manieren met Jezus communiceren. Wil jij ook komende zomer jouw contact met Jezus verbeteren? En daarnaast met vele meiden in contact komen? Tevens gezellige, maar ook uitdagende en sportieve activiteiten doen? Geef je dan op voor het leukste kamp ooit! En neem allemaal een vriendin mee, dan kunnen we vele nieuwe contacten maken! De leiding heeft er in ieder geval al héél veel zin in! Tot dan!

Wie?
Meiden van 12 t/m 16 jaar

Waar?
Nog nader in te vullen

Wanneer?
1 t/m 5 juli 2013

Kosten?
85 euro

Aanmelden?
Uiterlijk vóór 17 juni 2013

info

m.degens@bisdom-roermond.nl
m.rademaker@bisdom-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl

organisatieBisdom Roermond
locatie
plaatsonbekend
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl