Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerwoensdag 27 februari 2013    Evangelie van 2013-02-27
begintijd20:00 uur
 titelImpulsavond
beschrijving

Thema: Van harte katholiek Inleiding: Corruptie in het Vaticaan, misbruikschandalen, teruglopend kerkbezoek, onbuigzame bisschoppen... Wie de kranten vandaag de dag leest krijgt een weinig florissant beeld van de katholieke Kerk. Als katholiek heb je wat uit te leggen: die Kerk, waarom zou je daar bij willen horen?

Anton zal in deze lezing uitleggen waarom hij zich tóch nog altijd van harte katholiek noemt. Hij houdt een warm pleidooi voor een vrolijk en vrijmoedig geloof, juist in deze voor de Kerk barre tijden.

Inleider: Anton de Wit Journalist, auteur en redacteur van beroep. Anton de Wit (1979) is allround, met een lichte voorkeur voor levensbeschouwing, filosofie en cultuur.

info

Parochie H. Antonius Abt Schaijk-Reek
(0486) 46 12 20
secretariaat-antonius-abt@hotmail.com

locatieDe Gasterij, Runstraat 67
plaatsSchaijk (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl