Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 2 oktober 2004    Evangelie van 2004-10-02
 titelMet Arnhemse broederschap naar Kevelaer
beschrijvingZaterdag 2 oktober 2004 zal het Arnhemse Broederschap O.L. Vrouw van Kevelaer opnieuw een bedevaart maken naar Kevelaer. Het Broederschap dat ruim 150 jaar bestaat houdt dit jaar voor de 139ste maal deze bedevaart.

Het Broederschap hoopt dit jaar bij gelegenheid van 350 jaar Genadekapel van Kevelaer met 6 volle bussen deze eendaagse reis te ondernemen. Naast leden van het Broederschap worden alle belangstellenden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Op het programma staan een pontificale Hoogmis en een bezoek aan de Genadekapel, een gezamenlijke warme maaltijd, de kruisweg in het Kruiswegpark of in de biechtkapel naast de basiliek en een Sluitingslof.

Deelname aan de dag kost 23 Euro (volwassenen) of 11,50 Euro (voor kinderen).

(Bron: www.rknieuws.net / lt)

infoJ. Zewald-Balder
(026) 3614556
locatieArnhem - Kevelaer
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl