Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 22 augustus t/m zondag 1 september 2013    Evangelie van 2013-08-22
(Maria Koningin)
 titel11-daagse Medjugorje
beschrijving

11-daagse Medjugorje

  • 10 mei t/m 20 mei 2013
  • 22 augustus t/m 1 september 2013

Beneluxcars verzorgt al meer dan 25 jaar de bedevaartreizen voor oa het Medjugorjecentrum te Landgraaf, waaronder bedevaarten naar Fatima, pater Pio en ook naar Medjugorje in Bosnië-Herzegowina.

Op- en afstapplaatsen

  • De Meern hoek Oranjelaan / Mereveldlaan om 4.45 uur (Auto parkeren is hier mogelijk)
  • Den Bosch centraal station om 5.30 uur
  • Eindhoven hotel van der Valk bij de bushalte op de ventstrook om 6.00 uur
  • Vaals hotel Piethaan om 7.45 uur (Auto parkeren is hier mogelijk)
  • Vaals abdij St.Benedictus-erg Mamelis om 8.15 uur
  • H.Mis, waarna vertrek (bij de terugreis komt de autocar hier niet)

De prijs van deze 11-daagse bedevaarten bedraagt € 618 p.p. De hele reis is op basis van vol pension. Voor deze reis zijn er maximaal zes één-persoonskamers beschikbaar. Hiervoor geldt een toeslag van € 200.

In de reissom zijn geen reis- en annuleringsverzekering begrepen. Deze zijn beiden absoluut noodzakelijk en u mag dus niet vergeten ze af te sluiten.

Degenen, die de nacht voorafgaand aan en/of na de bedevaart nabij een opstapplaats willen overnachten, kunnen daarvoor terecht bij

  • hotel Van der Valk, Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven, tel 040 - 2116033
  • hotel Piethaan, Mamelis 6, Lemiers-Vaals, tel. 043 - 3064731.

NB: Bij de opstapplaats in De Meern en bij hotel Piethaan kunt u de auto kosteloos parkeren; bij hotel Eindhoven en Roermond is dat niet mogelijk.

Deze reis zal begeleid worden door een priester. De reisleiding berust bij de chauffeur en bij de gebedsleiding. Een geldig paspoort (niet ouder dan 5 jaar) is absoluut vereist.

We vertrouwen deze bedevaarten volledig toe aan de leiding en bescherming van Onze Lieve Vrouw en wensen alle pelgrims een genaderijke bedevaart toe. Ave Maria!

info

Mw .Cornelussen
(043) 36 17 802

info@beneluxcars.be
www.beneluxcars.be

locatie
plaatsMedjugorje
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl