Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 23 februari 2013    Evangelie van 2013-02-23
begintijd10:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelKostersdag met luchtige lezing
beschrijving

Voor het eerst organiseert het bisdom Haarlem-Amsterdam een diocesane kostersdag, op 23 februari in Heiloo. De dag draagt het karakter van een ontmoeting, een gelegenheid voor alle kosters (en hulpkosters) om elkaar eens te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en kennis te verdiepen. Omgekeerd is het voor het bisdom een blijk van waardering voor inzet en betrokkenheid van de kosters. Hulpbisschop mgr. dr. J. Hendriks is gastheer.

De dag wordt gehouden in het Diocesaan Centrum O.L.Vrouw ter Nood in Heiloo en begint om 10.00 u. Op het programma staan een eucharistieviering, “luchtige lezing”, workshop en ontmoeting. In zijn uitnodiging schrijft de Hulpbisschop: “U zet zich binnen uw gemeenschap op een bijzondere wijze in voor het kerkgebouw. U maakt het mogelijk dat daar de liturgie gevierd wordt en u bent veelal de eerste en ook de laatste die in het kerkgebouw aanwezig is. Een goede koster is een duizendpoot en een grote steun voor allen die in en rond het kerkgebouw hun werk verrichten. Het is een mooie taak, die nooit af is, maar hopelijk wel veel voldoening geeft.”

De dag waarin ook een lunch is voorzien, eindigt om 15.30 uur.

info

Mw. W. de Bruin
(072) 505 12 88
info@olvternood.nl

www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDiocesaan Centrum O.L.Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl