Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 11 januari 2013    Evangelie van 2013-01-11
begintijd20:15 uur
 titelGebedsgroep in de geest van de Tiberiade
beschrijving

In Lavaux-Sainte-Anne (Wallonië) woont, werkt en leeft een jonge missionaire gelovige gemeenschap van een 30tal broeders en een 10tal zusters, genaamd de Tiberiade. Hier bevinden zich ook enkele Vlaamse broeders en zusters tussen. Om ondersteuning te geven aan gelovige jongeren en gezinnen organiseren zij regelmatig bezinningsdagen. Dit doen zij zowel voor Franstaligen als voor Nederlandstaligen.

In verbondenheid met deze gemeenschap zijn er ook gebedsgroepen in Wallonië én Vlaanderen. Onder meer in Leuven, Hamme en Strijpen. Ook in Galmaarden in de mooie Sint-Pauluskapel komen we 1 keer per maand samen om in de spiritualiteit en verbondenheid met deze broeders en zusters te bidden.

Elke tweede vrijdagavond van de maand om 20.15 bidden en zingen we samen. De structuur is als volgt: dankgebed, lezing van komende zondag, onderricht, deelmoment, aanbidding met gebedsintenties, slot. Het duurt ongeveer een uur en is bedoeld voor jonge(re) mensen, koppels en gezinnen.

De volgende bijeenkomst is op vrijdag 11 januari om 20.15 uur in de Sint-Pauluskapel. Welkom!

info

Wilfried en Annelies Weets-De Kegel
0499 / 12 49 34

fraterniteit.tiberiade.be

locatieSint-Pauluskapel
plaatsGalmaarden (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl