Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
Family Factory

Family Factory

Website E-mail

Postbus 159
4100 AD  Culemborg

(0345) 75 21 76

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 9 februari 2013    Evangelie van 2013-02-09
(Carnaval)
 titelTrainingsdag voor nieuwe Inspiratieteams
beschrijving

De Family Factory Trainingsdag in Culemborg: Aan de slag als Inspiratieteam!

Op 9 februari 2013 is er weer een landelijke trainingsdag voor nieuwe Family Factory Inspiratieteams. Een Inspiratieteam is een team van 3 of 4 ouders die de kern vormen van het lokale netwerk van ouders. Door het jaar heen organiseert het team, geïnspireerd door een Ideeënboek, verschillende activiteiten met en voor de ouders in hun netwerk.

De Inspiratieteams worden daarbij intensief begeleid door Family Factory Nederland. Het eerste deel van het supportpakket is de ééndaagse training ‘Aan de slag met je Inspiratieteam!’. Inspiratieteams maken kennis met de Family Factory, ontmoeten andere enthousiaste ouders en maken hun eigen Actieplan. Vervolgens kunnen de ouders aan de hand van het Ideeënboek zelf kiezen wat ze willen gaan organiseren. In het Ideeënboek biedt de Family Factory daarvoor 24 geheel uitgewerkte, superleuke activiteiten in vier categorieën:

  • Inspirerende Workshops
  • Bijzondere Ontmoetingen
  • Ouder-en-kind-activiteiten
  • Handen uit de Mouwen

Een koffieochtend op school, een survival door de buurt of een computerhelpdesk voor alle ouders uit het netwerk; het kan allemaal! De kern is steeds dat ouders elkaar kunnen ontmoeten, helpen en inspireren.

De training van 9 februari vindt plaats in Culemborg. Ouders die zich aanmelden ontvangen per post een Ideeënboek, zodat ze zich vast kunnen voorbereiden. Deelname aan de training kost € 77,50 (incl. Ideeënboek, lunch en certificaat). Aanmelden kan via info@familyfactory.nu of 0345 752176. Je kunt ook kiezen voor de deeltraining voor workshopleiders De Tijd van je Leven.

info

(0345) 75 21 76
info@familyfactory.nu
www.familyfactory.nu

organisatieFamily Factory
locatie
plaatsCulemborg (Gelderland)
postcode41
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl