Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
Seculiere orde vd ongeschoeide Karmel (Ordo Carmelitarum Discalceatorum Saecularis)
(OCDS)

Seculiere orde vd ongeschoeide Karmel
(Ordo Carmelitarum Discalceatorum Saecularis)

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 januari 2013    Evangelie van 2013-01-26
begintijd13:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelInwendig gebed *BIJEENKOMST VERHINDERD*
beschrijving

Helaas is de bijeenkomst aan de Van Slichtenkorststraat verhinderd.

De Karmelgroep Titus Brandsma komt weer samen en u bent van harte uitgenodigd bij de lezing. Om 12.00 uur Eucharistieviering in de Martinuskerk . Steenstraat 7 Arnhem.

Deze zaterdag geeft Ciela Niekoop OCDS, een lezing hoe het innerlijk gebed ons zijn,ons leven en werken mooi maakt en brengt naar stilte en rust.

O mijn God, Drieëenheid, die ik aanbid, help mij mezelf helemaal te vergeten om mij in U te vestigen, roerloos en stil alsof ik reeds in de eeuwigheid was. Niets moge mijn vrede verstoren, niets mij uit U verwijderen, mijn Onveranderlijke. Maar elke minuut voere mij verder binnen in de diepte van Uw Mysterie. Elisabeth van de H. Drieëenheid.

info

G. Holterman - OCDS
(0572) 35 89 58

organisatieSeculiere orde vd ongeschoeide Karmel (Ordo Carmelitarum Discalceatorum Saecularis)
locatie
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl