Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
Sant Egidio

Sant Egidio

Website E-mail

Nederland
Waterlooplein 205
1011 PG  Amsterdam

(020) 233 15 22

info@santegidio.nl
www.santegidio.nl
twitter.com/santegidioadam
facebook.com/santegidio.nl

België
03 / 229 04 10
info@santegidio.be
www.santegidio.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 14 januari 2013    Evangelie van 2013-01-14
begintijd20:00 uur
 titelBoekpresentatie ‘Keerpunt’
beschrijving

Op maandagavond, 14 januari 2013, om 20 uur wordt in Utrecht het nieuwe boek Keerpunt. De twaalf werken van Sant’Egidio (door Koenraad De Wolf, met foto’s van Herman Ricour) aan het Nederlandse publiek gepresenteerd.

De auteurs, een journalist en een fotograaf, gingen op zoek naar de ziel van Sant’Egidio, vertrekkend in Antwerpen en Brussel, en trokken vervolgens naar Italië, Duitsland, Malawi, Mozambique en El Salvador. Het resultaat is een prachtig boek, dat in woord en beeld de verhalen vertelt van twaalf ‘gewone’ mensen, die hun leven veranderd zagen door de ontmoeting met Sant’Egidio, die de auteurs beschrijven als een van de meest dynamische bewegingen in de katholieke kerk van vandaag.  

Sprekers zijn professor Ernst Hirsch Ballin, voormalig Minister van Justitie, en Hilde Kieboom, voorzitter van Sant’Egidio in de Lage Landen.

De boekpresentatie vindt plaats in het Kerkcentrum Nicolaas-Monica, Boerhaaveplein 199, 3552 CT Utrecht.

(Goed binnen 5 minuten bereikbaar met 5 buslijnen vanaf het Centraal Station (wijk Ondiep). Rond het kerkcentrum kan men onbetaald parkeren.)

info

www.santegidio.nl

www.lannoo.be/keerpunt-0

organisatieSant Egidio
locatieBoerhaveplein 199
plaatsutrecht (Utrecht)
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl