Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 2 maart 2013    Evangelie van 2013-03-02
begintijd16:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelGebedsgroep Onze Lieve Vrouw van Fatima
beschrijving

Moeder Maria is in 1917 verschenen in Fatima (Portugal) aan drie herders kinderen.

Bij deze gebedsgroep gaan we bidden volgens de opdracht die Maria gaf aan Lucia dos Santos (Een van de drie herders kinderen) namelijk: Rozenkrans bidden, biechtgelegenheid, de H. Mis vieren en ter communie gaan, voor eerherstel aan het onbevlekt hart van Maria.

Maria heeft een belofte gedaan voor alle katholieken die dit 5 eerste zaterdagen doen, Namelijk dat Maria je bijstaat in het uur van uw dood met de nodige genade voor de redding van uw ziel. P.S. Houd wel rekening met collecte tijdens de Mis van de Parochie waarvan we gebruikmaken.

Hopelijk zien we U op 2 maart in Tilburg. Margarita Maria kerk, Ringbaan west 300, Tilburg

info

Ronald gelderbloem
(06) 29 26 13 17
r_gelderbloem@hotmail.com

locatieMargarita Maria kerk, Ringbaan west 300
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl