Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 22 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-22
 titelMissionarissendag
beschrijvingElk jaar in augustus nodigt Mgr. Paul Van den Berghe, bisschop van Antwerpen, de missionarissen van zijn bisdom die tijdens deze periode in het land verblijven uit voor een "Missionarissendag". Deze keer treedt het decenaat Heist-op-den-Berg samen met Missio Antwerpen op als gastheer. Het bericht staat maandag in GVA.

Op deze missionarissendag kunnen personen of families een missionaris uitnodigen bij hen thuis. Bij een gesprek of middagmaal kunnen zij het wedervaren en de persoonlijke ervaringen van de missionaris aanhoren en hem of haar over allerlei zaken om advies of opinies vragen.

De missionarissendag vindt dit jaar op zondag 22 augustus in Wiekevorst plaats.

Personen die een missionaris willen ontvangen in familiekring kunnen contact opnemen met Frans Lambaerts

(bron: www.rknieuws.net / tb)

infoFrans Lambaerts
frans.lambaerts@advalvas.be
locatie
plaatsWiekevorst (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl