Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneermaandag 15 t/m zaterdag 20 juli 2013    Evangelie van 2013-07-15
 titelMission Adventure Trail 2013
beschrijving

In de week van 15 t/m 20 juli krijg jij de kans je op een sportieve manier in te zetten voor een ander. Ben je tussen de 17 en 24 jaar en avontuurlijk ingesteld? Doe mee met de Mission Adventure Trail 2013.

Enkele enthousiastelingen van het bisdom Haarlem-Amsterdam organiseren deze zomer de Mission Adventure Trail. Dit zomerkamp start in De Kaag in Zuid-Holland. Bepakt met rugzak trekken we in 5 dagen naar het noordelijkste puntje van Noord-Holland: De Cocksdorp op Texel. Delen van de route zullen we lopend afleggen, andere op een mountainbike of kajakkend. Hiermee zamelen we geld in voor een onderwijsproject van de stichting Wereldouders in Nicaragua.

’s Avonds bij het kampvuur komen ambassadeurs vertellen over het project. Voor iedere € 27,50 die we inzamelen kan een kind een jaar lang naar school. Daar kun je toch niet voor thuisblijven?

Geef je snel op, want er is plek voor slechts 20 deelnemers.

info

missionadventuretrail.wordpress.com

locatie
plaatsNoord-Holland (Noord-Holland)
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl