Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdinsdag 25 december 2012    Evangelie van 2012-12-25
(1e Kerstdag)
begintijd13:30 uur
eindtijd15:30 uur
 titelLevende kerststal
beschrijving

Na het succes van de voorgaande jaren wordt ook dit jaar in de katholieke kerk, Sint Anthoniusstraat 15, Nieuw-Vennep een Kerstinloop gehouden.

Op Eerste Kerstdag staat de kerk weer wagenwijd open om het kerstgevoel met elkaar te delen. Dat kan op allerlei manieren. Gewoon door elkaar te ontmoeten onder het genot van warme chocolademelk of glühwein. Door samen te zingen of door met elkaar creatief aan de slag te gaan, bijvoorbeeld door het maken van kerststukjes. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Zij kunnen bijvoorbeeld luisteren naar prachtige verhalen. En natuurlijk is er de levende kerststal met Maria, Jozef en het kindje, waarbij zelfs echte schapen niet ontbreken.

Er is een informatiestand waar u meer te weten kunt komen over, bijvoorbeeld, de koren, vieringen en over activiteiten die verschillende werkgroepen organiseren.

De kerstinloop - die in samenspraak met de Raad van Kerken wordt georganiseerd - is bedoeld is voor iedereen.

De kerk is open van 13.30 tot 15.30 uur en de toegang is gratis.

info

www.rkparochie-nieuw-vennep.nl

locatieSint Anthoniusstraat 15
plaatsNieuw-Vennep (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl