Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk
(VVRKK)

Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk

Vereniging van Vrouwen in de RK Kerk

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 27 maart 2013    Evangelie van 2013-03-27
begintijd11:15 uur
eindtijd15:00 uur
 titelLumen Gentium - (Licht van de Volkeren)
beschrijving

Het jaarprogramma staat dit jaar in het teken van Het Jaar van Het Geloof. Op verzoek van paus Benedictus XVI hebben we als jaarthema gekozen: Documenten van het Tweede Vaticaans Concilie. Deze lezing is de tweede in een cyclus van 5 lezingen met als thema: Lumen Gentium(Licht van de Volkeren) -21 November 1964. Constitutie van het tweede Vaticaans Concilie over het dogmatisch kerkverstaan (ecclesiologie) van de Katholieke Kerk.
We beginnen de dag met een H. Mis om 11.15 uur in de kerk van de Kapucijnen aan de v.d. Does de Willeboissingel 12 te ’s-Hertogenbosch. Na de H. Mis is er gelegenheid een meegebrachte lunch te gebruiken in het Franciscushuis naast de kerk gelegen.
Koffie en thee zijn gratis verkrijgbaar en naar wens een kop soep  à € 1.50.
Om 12.45 uur begint aldaar de lezing met gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie . Na de lezing is er voor de leden een korte ledenvergadering en we eindigen ongeveer 15.00 uur.
De gastspreker voor deze dag is de Eerw. Heer Eugen Graas, priester van het Opus Dei, Moergestel.

info

Mw J. Bax, voorzitter
(06) 12 63 40 23
jantjebax@hotmail.com

secretariaat
(040) 221 78 89
nvanerp@iae.nl

organisatieVereniging van Vrouwen in de RK Kerk
locatieFranciscushuis v.d. Does de Willeboissingel 10
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl