Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 19 december 2012    Evangelie van 2012-12-19
begintijd16:00 uur
 titelKerstviering voor dak- en thuislozen
beschrijving

Kerstviering voor dak- en thuislozen, verslaafden, ontheemden, ouderen, eenzamen en allen die het moeilijk hebben in en met de wereld.

De doelgroep van onze Kerstviering mag dan de laatste jaren fundamenteel veranderd zijn, het karakter van de Kerstviering is hetzelfde gebleven: een beetje licht brengen in het leven van hen die het moeilijk hebben in die korte en donkere dagen voor Kerstmis; medemens zijn die de warmte van het eigen hart met anderen wil delen.

Dankzij de samenwerking met de Kiwanis Club Delfts Blauw, het Leger des Heils, de kook¬groep van de Samen Stadgenoot Maaltijdvieringen en de jongerengroep M25 is deze jaarlijkse Kerstviering weer mogelijk geworden.

De Kerstviering begint om 16.00 uur met een inloop. Er is dan koffie, thee en gebak. Om ca. 17.45 uur zal de Kerstviering worden gehouden. Daarna zal het geheel worden afgesloten met een groots Kerst-diner, bestaande uit warm/koud buffet en toetjes.

Voorafgaand aan de Kerstviering zal er vanaf 16.00 uur vóór de Maria van Jessekerk in het kader van de ‘Samen Stadgenoot Maaltijdvieringen’ warme anijsmelk en warme chocolademelk worden uitgedeeld aan voorbijgangers en belangstellenden. De Amsterdamse Straatklinkers zullen het uitdelen van deze warme drankjes opluisteren met kerstliederen.

Voorganger in de viering is stadsdiaken Jan Lamberts. De muziek in de viering zal worden verzorgd door een gelegenheidskoor onder leiding van Sonja Nowee, de Straatklinkers uit Amsterdam en de muzikanten van de ‘Samen Stadgenoot Maaltijdvieringen’.

info

Jan.Lamberts@rksd.nl
www.rksd.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieMaria van Jessekerk, Burgwal 20
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl