Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 13 december 2012    Evangelie van 2012-12-13
begintijd17:00 uur
eindtijd20:00 uur
 titelNightfever in de kathedraal
beschrijving

Onder de titel ‘Nightfever’ organiseert de bisdommelijke afdeling Evangelisatie en Vitalisering tijdens de advent twee gebedsavonden in de Sint-Christoffelkathedraal te Roermond.

  • Donderdag 13 december van 17 tot 20 uur
  • Donderdag 20 december van 18 tot 21 uur.

Tijdens de koopavonden worden passanten buiten uitgenodigd om in de kerk een kaarsje op te steken en even tot rust te komen. Binnen bidden en zingen mensen bij het uitgestelde Allerheiligste voor de evangelisatie en revitalisering van de Kerk in Limburg.

Reeds geruime tijd houdt de evangelisatieafdeling zulke gebedsmomenten eens per maand op de drukbezochte openstellingmiddagen van de kathedraal. Telkens weer blijkt daarbij hoe geroerd de toevallige bezoeker of toerist raakt van deze ontmoeting in de bisschopskerk. De gebedsmiddagen in de komende tijd zijn op de zaterdagen 15 december, 16 februari, 9 maart en 20 april, telkens van 14 tot 17 uur, en worden om 17.30 uur afgesloten met een eucharistieviering, eveneens in de kathedraal.

Nightfever is een fenomeen dat sinds de katholieke Wereldjongerendagen in Keulen in 2009 in diverse steden in Duitsland met succes in gang is gezet.

info

www.nightfever.org

organisatieBisdom Roermond
locatieSint-Christoffelkathedraal, Grote Kerkstraat 29
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl