Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Groningen-Leeuwarden
(B Groningen)

Bisdom Groningen-Leeuwarden

Website E-mail

Ubbo Emmiussingel 79
9711 BG  Groningen

(050) 40 65 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 22 december 2012    Evangelie van 2012-12-22
begintijd19:15 uur
eindtijd24:00 uur
 titelSpetterend Kerstgala
beschrijving

Kerstmis is in aantocht. De winkels liggen vol met kerstspullen en de supermarkten beginnen alweer uit te puilen met de lekkerste delicatessen. Toch vieren we met Kerst meer dan lekker eten en een nieuwe iPad onder de kerstboom. Als jij samen met jongeren uit alle hoeken van het bisdom Groningen-Leeuwarden samen het kerstfeest wilt vieren kom dan op 22 december naar Dronrijp (Friesland). Daar organiseert jongerenpastoraat Rafaël, samen met het Jongerenplatform van het bisdom, een spetterend kerstgala.

Natuurlijk staan we stil bij de geboorte van Christus. Om 19.15 starten we met een feestelijke Eucharistieviering met onze bisschop, mgr. de Korte. Vervolgens zetten we de avond met het gala voort. Dit belooft een mooie en gezellige avond te worden, waarbij we elkaar kunnen ontmoeten, bij kunnen praten en nieuwe mensen kunnen leren kennen. Dat alles in kerstsfeer, onder het genot van goede muziek, dans en karaoke.

Kom en ervaar hoe mooi het is om met een grote groep katholieke jongeren bij elkaar te zijn, samen het geloof te vieren en samen een fantastische avond te hebben! Is er een mooiere manier om samen de geboorte van Christus te vieren en in kerstsfeer te raken? Ken je meer jongeren uit je parochie? Neem ze dan mee! Kom je alleen? Ook geen probleem!

Praktische details
Datum: 22 december 2012
Locatie: Kerk en parochiehuis Dronrijp (Dûbelestreek 16, Dronrijp)
Aanvangstijd: 19.15 uur
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Kleding:Gala
Eindtijd: Ongeveer 24.00 uur
Kosten: € 2,50

info

www.bisdomgroningen-leeuwarden.nl

organisatieBisdom Groningen-Leeuwarden
locatieKerk en parochiehuis Dronrijp, Dûbelestreek 16
plaatsDronrijp (Friesland)
postcode90
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl