Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
KISI

KISI

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC  ’s-Hertogenbosch

(06) 41 48 21 08

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 6 januari 2013    Evangelie van 2013-01-06
(Driekoningen)
begintijd13:00 uur
 titelKISI Musical - De hemel op stelten
beschrijving

Dansen, zingen, lachen en toneelspelen. Heb jij lef?! Ben je tussen de 6 en 16 jaar oud? Wordt dan een heuse musicalster. Neem deel aan een spoedcursus artiest in de kerstmusical  De Hemel op Stelten  van 3 tot en met 5 januari. Kinderen nemen deel aan de trainingsdagen, onder leiding van een professioneel KISI-team.

We maken gebruik van de gastvrijheid van de Deken Wehmeijerschool van Velddriel en hebben drie dagen de gymzaal tot onze beschikking! Het wordt zeker onvergetelijk, met tussendoor sport en spel. We werken toe naar de uitvoering op zondagmiddag 6 januari om 13.00 uur in de grote theaterzaal van de Kreek. Aanleiding voor de musical is de oprichting van de nieuwe H. Franciscusparochie.

KISI Musical - De Hemel op Stelten
Een van deze activiteiten is de opvoering van een musical voor en door kinderen. Deze musical heet ‘De hemel op stelten’ en als je tussen 6 en 16 jaar bent, mag je meespelen en zingen.

Ter voorbereiding op musical wordt een 3 daagse professionele workshop gehouden onder leiding van de KISI-kids. De workshop wordt afgesloten met een opvoering van de musical in de St. Martinuskerk in Velddriel.

Workshop op 3, 4 en 5 januari / uitvoering op 6 januari
De workshop wordt gehouden op Donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2013 in de Deken Wehmeijerschool, Voorstraat 126 in Veldriel. De dag start om 9.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Voor lunch en diner wordt gezorgd. De uitvoering is op zondag 6 januari 2013 om 13.00 uur in de grote theaterzaal van de Kreek te Kerkriel.

Vrijwilligeres

Om de dag in goede banen te leiden zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers. De taken zijn divers en lopen uiteen van het begeleiden van groepen kinderen tot het verzorgen van de maaltijden. Vind je het leuk om met kinderen te werken, meld je dan aan via het inschrijvingsformulier op de website van de parochie.

Mogelijke vrijwilligerstaken:

  • eten maken, tafel dekken
  • opruimen en schoonmaken
  • kinderen begeleiden naar groepjes en locaties
  • kinderen rustig houden tijdens de Mis en andere activiteiten
  • begeleiden sport- en spelactiviteiten

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij Pastor Schevers op telefoonnummer 073-5991216 of e-mail pastorschevers@gmail.com

Schrijf je nu in voor deze musical workshop!
Vul eenvoudig het formulier hieronder in.
De inschrijfkosten zijn € 10 (max € 10 per gezin) en de inschrijving sluit op maandag 17 december 2012

DUSSZ, ben je tussen de 6 en 16 jaar en hou je van lachen zingen, dansen en toneelspelen schrijf je dan gauw in. We zien je graag!

info

(073) 599 12 16
www.katholiekbommelerwaard.nl/musical

organisatieKISI
locatieDe Kreek, Wilgenpas 2
plaatsKerkdriel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl