Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 24 november 2012    Evangelie van 2012-11-24
begintijd11:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titelKerst-Kinder-Knutseldag De Krijtberg
beschrijving

De Krijtberg organiseert een ‘Kerst-Kinder-Knutseldag’ in de pastorie. Er wordt op deze dag ‘gekerstknutseld’, we gaan leuke dingen maken: kerstlichtjes, kerstkaarten, kerstballen, enz. En niet alleen omdat het leuk is, want na het knutselen worden de gemaakte spullen op een Kerstmarkt verkocht. De opbrengst daarvan gaat naar de Amsterdamse Voedselbank.

De Voedselbank verstrekt pakketten met etenswaren die bedoeld zijn als noodhulp voor mensen die voor kortere of langere tijd financieel echt niet rond kunnen komen. Ze zijn dus niet bedoeld als extraatje voor mensen die het niet breed hebben.

De Kerstmarkt wordt georganiseerd in het kader van de komende Adventsactie van Aloysius, de diaconale werkgroep van de Krijtberg, en gehouden op zondag 9 december in de pastorie.

De Kerst-Kinder-Knutseldag duurt van 11.00 uur tot 15.00 uur, wel een boterhammetje meenemen :-) voor iets te drinken wordt gezorgd. Naast kerstknutselen gaan we ook gezamenlijk kerstliedjes oefenen, zodat we die op de Kerstmarkt kunnen zingen.

Als je het leuk vindt meld je dan aan bij Truus Groen: telefoon 020 699 22 43.

Wij gaan er een leuke dag van maken!

info

Truus Groen
(020) 699 22 43

www.krijtberg.nl

locatieDe Krijtberg, Singel 448
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl