Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 november 2004    Evangelie van 2004-11-12
 titelDe wenteltrap naar God
beschrijving'De wenteltrap, een weg naar God?!' is de titel van een thema-weekend in het Abdijhuis te Heeswijk van 12 tot 14 november.

Het boek De wenteltrap van de engelse schrijfster Karin Armstrong staat centraal. Zij beschrijft haar levensloop nadat zij op jonge leeftijd zes jaar in een streng klooster verbleef. Terwijl ze zich daarna bezig hield met de studie van diverse religies ontdekte ze dat ze impliciet nog steeds op zoek was naar een persoonlijk vorm van geloven. Juist door alle moeilijkheden in haar leven ontdekte ze dat haar spirituele weg wel leek 'op een wenteltrap in de richting van het licht'.

Naast inleidingen is er veel ruimte voor het delen van eigen ervaringen op de vele zoekende wegen: een klooster, een andere religie, boeken of inspirende figuren.

Tijdig aanmelden.

info(0413) 293145
info@abdijhuis.nl
www.abdijhuis.nl
locatieAbdijhuis
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl