Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
Gemeenschap Chemin Neuf
(Chemin Neuf)

Gemeenschap Chemin Neuf

Website E-mail

St. Paulusabdij

Hoogstraat 80
4901 PK  Oosterhout (NB)

(0162) 45 19 91
(06) 41 76 20 33

www.chemin-neuf.org
www.paulusabdij.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 17 november 2012    Evangelie van 2012-11-17
begintijd14:30 uur
eindtijd18:30 uur
 titelPauluszaterdag
beschrijving

Zaterdag 17 november a.s. zal predikant Robbert-Jan Perk(PKN) gastspreker zijn in de St. Paulusabdij.

De Pauluszaterdag is een maandelijks terugkerende activiteit en wordt georganiseerd door de Gemeenschap Chemin Neuf. Het gaat om een lezingenreeks die inleiden en verder op weg helpen binnen het thema van de Eenheid onder de Christenen, een belangrijk speerpunt van de Gemeenschap Chemin Neuf die zich hiervoor inzet sinds haar aankomst in de Oosterhoutse St. Paulusabdij in 2006.

Iedere maand wordt er een gastspreker uitgenodigd die verbonden is aan één van de christelijke kerken. Deze keer met Robbert-Jan Perk, predikant in de kerken van hervormde en gereformeerde signatuur(PKN) en tevens bestuursvoorzitter van het Evangelisch Werkverband.

Hij zal komen spreken over ‘Het gebed uit Johannes 17’, een bijbeltekst die naar zijn eigen zeggen voor hemzelf “een voortdurende bron van bezieling en vernieuwing vormt”. Gezien zijn werkzaamheden en ruime betrokkenheid bij het initiatief ‘Wij kiezen voor eenheid’, belooft het een interessante lezing te gaan worden.

De Pauluszaterdagen hebben een laagdrempelig karakter en worden gehouden in de recreatiezaal van de St. Paulusabdij. Iedereen is van harte uitgenodigd. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 14.30 uur ontvangst met koffie/thee, lezing, pauze en ontmoeting, verdieping in deelgroepen, plenum
  • 18.00 uur gezamenlijke afsluiting met de speciale Vespers voor de Eenheid onder de Christenen.

Er wordt een bijdrage in de kosten gevraagd tussen 10 – 15 Euro.

info

Gemeenschap Chemin Neuf
www.paulusabdij.nl
cheminneuf@hetnet.nl
06 - 417 62 033

organisatieGemeenschap Chemin Neuf
locatieSt. Paulusabdij, Hoogstraat 80
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl