Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdonderdag 22 november 2012    Evangelie van 2012-11-22
begintijd19:00 uur
eindtijd22:00 uur
 titelAbdijkaarsen - Ladies Night
beschrijving

Op donderdagavond 22 november 2012 van 19.00 tot 22.00 uur organiseert Abdijkaarsen Ladies Night.

Verboden voor heren. Het is 22 november Ladies Night bij Abdijkaarsen. Deze avond is de jaarlijkse kerstexpositie exclusief open voor dames en staat geheel in het teken van de vrouw. Na een traditionele ontvangst met glühwein, kunt u uw ogen uitkijken bij al het moois wat de expositie te bieden heeft.

Omdat deze avond in het teken van de dames staat schenkt Abdijkaarsen extra aandacht en ruimte aan de Good Shepherd Sisters. Deze zusters ‘van de goede herder’ helpen kwetsbare groepen over de hele wereld. Met ‘Sharing Fair’ hebben ze een mooi wereldwijd initiatief met eerlijke financiële voordelen voor de makers van zelfgemaakte producten. Ladies Night is de uitgelezen mogelijkheid om dit goede doel te steunen.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door lokaal gospelkoor B’lief en er worden diverse lezingen gegeven. Geniet van glühwein, koffie en thee, u allemaal aangeboden door Abdijkaarsen.

Kom naar Ladies Night bij Abdijkaarsen. Een speciale avond die u niet mag missen.

Ladies Night – 22 november – 19.00 tot 22.00 uur

Abdijkaarsen, Abdijlaan 26 te Egmond-Binnen

info

(072) 506 27 86
www.abdijvanegmond.nl

locatieAbdijkaarsen, Abdijlaan 26
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl